Pigmenter

Hos Naturmaling/decor farver toner vi primært vores malinger med naturlige mineralske pigmenter. Det foregår ved godt gammeldags håndværk, alle vores farver bliver lavet i hånden. 

Den særlige blandeteknik kræver lang tid at mestre, og vores medarbejdere har mange års erfaring. Forholdene mellem de forskellige farver skal være helt præcis, for at give den korrekte toning. Nogle farveopskrifter er hundrede af år gamle, mens andre er udviklet af os her i butikken. 

De mineralske pigmenter er meget modstandsdygtige overfor lysets påvirkning. Med nogle linoliemalinger vil man endda kunne genkalde en falmet farve til sin oprindelige styrke efter mange år i solen, blot ved at stryge den med ufarvet linolie. Så stærke er de mineralske farver.

Pigmenter har forskelig farvekræft og egenskaber, nogle er lette og næsten flygtige, mens andre er tunge og fedtede i karakter.

De fleste af de pigmenter vi selv bruger i vores produktion, kan købes i løssalg enten i vores butik, eller på decor-farver.dk  Her kan du også finde mere information om de enkelte pigmenter.

Blå Pigmentimm006_6KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.