Vægmaling

Naturmaling fører en række forskellige malinger til indendørs vægge og lofter. Blandt andet kalk- og silikatmalinger. Hvilken type vægmaling du skal bruge afhænger af den underliggende flade og den ønskede finish. Ingen af vores malinger indeholder det omtalte Konserveringsmiddel MI (methylisothiazolinone).

Vores mest populære loft- og vægmaling er Naturmaling. Malingen blandes efter klassiske olieemulsions-principper, helt uden brug af plast og skadelige opløsningsmidler. Det gør den sundere at male med og bevarer overfladen diffusionsåben, så dine vægge kan ”ånde,” og fugten transporteres ud af rummet. Det mindsker risikoen for udvikling af astma og allergi. Derfor bærer Naturmaling det eftertragtede Indeklimamærke fra Teknologisk Institut, som garanti for de gode egenskaber.  Naturmaling indeholder ikke Mi (methylisothiazolinone).

Naturmaling tones udelukkende i rene, mineralske pigmenter, som opblødes og blandes direkte i butikken, mens du venter. Den klassiske fremstillingsmetode giver en kalkmat finish, som gør malingen populær hos både private og professionelle malere, som ønsker en bæredygtig kvalitetsmaling, som dækker godt og er nem at arbejde med. Ikke mindst fordi prisen kan konkurrere med konventionelle plastmalinger uden de særlige miljø- og indeklimavenlige egenskaber.

Køb online på decor-farver.dk ellerBesøg os i butikken ved nørreport, så finder vi sammen den rigtige maling og den rigtige farve til dig.

 

Væg og loftmaling

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.