Vægmaling

Naturmaling fører en række forskellige malinger til indendørs vægge og lofter. Blandt andet kalk- og silikatmalinger. Hvilken type vægmaling du skal bruge afhænger af den underliggende flade og den ønskede finish. Ingen af vores malinger indeholder det omtalte Konserveringsmiddel MI (methylisothiazolinone).

Vores mest populære loft- og vægmaling er Naturmaling. Denne maling blandes efter klassiske olieemulsions-principper, helt uden brug af plast og skadelige opløsningsmidler. Det gør den sundere at male med og bevarer overfladen diffusionsåben, så dine vægge kan ”ånde,” og fugten transporteres ud af rummet. Samtidig mindsker det risikoen for udvikling af astma og allergi.

Naturmaling indeholder ikke Mi (methylisothiazolinone).

Vægmaling i farver

Naturmaling tones udelukkende i rene, mineralske pigmenter, som opblødes og blandes direkte i butikken, mens du venter. Den klassiske fremstillingsmetode giver en kalkmat finish, som gør malingen populær hos både private og professionelle malere, som ønsker en bæredygtig kvalitetsmaling, som dækker godt og er nem at arbejde med. Ikke mindst fordi prisen kan konkurrere med konventionelle plastmalinger uden de særlige miljø- og indeklimavenlige egenskaber.

Vi sælger også kalkmaling fra NHL og silikatmaling fra keim. Silikatmaling er dog ikke noget vi lagerfører. Alle farver skal bestilles hjem. Både kalkmaling og silikatmaling udmærker sig ved, at være diffusionåben ligesom naturmalingen er. Kalkmaling og silikatmaling kan dog også bruges udendørs. Naturmaling er kun velegnet til indendørs vægge og lofter. 

Limfarve

Vi sælger også hvid limfarve. Det kommer som pulver i en spand som man selv skal rører op med vand. Hvid limfarve kan påføres både pensles eller rulles. Det er dog også muligt at lave kraftige farver i limfarve. Vi sælger div. ingredienser som pigment og lim (methylcellulose), der skal bruges hvis man selv har mod på at blande sin egen farve.

For yderligere info og køb klik her decor-farver.dk eller besøg os i butikken ved nørreport, så finder vi sammen den rigtige maling og den rigtige farve til dig.

 

Væg og loftmaling

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.